top of page

Beskydská svatba / Ivon & Danny



Příroda, horský divoký vzduch, láska. Vše, co miluju, v jedné svatbě. Tahle svatba měla energii a spád jako vítr, který ten den vál.

S Ivonkou a její sestrou, dvojčetem, jsme byly před šesti lety kolegyně. Obě sestry milují běh a mezi jejich oblíbené trasy patří výběh na Lysou horu, která měla speciální význam i pro snoubence - takže kde jinde se vzít, než na louce právě pod touto horou.

Když jsem se dozvěděla o jejich přání fotit se u vodopádů, nadšeně ve mně poskočilo srdce dobrodruha, které se zamilovalo do focení přírody během mého života na Novém Zélandu. Nevěsta se ukázala jako manželka do nepohody, když si nic nedělala z toho, že si zapomněla tenisky, a sešla sešup k vodopádům ladně i v podpatkách.

A ten vítr, ten rozvířil radost a lásku ještě více. Vháněl vlasy do tváře, vlečku roztancoval svým vlastním životem a jeho ševelení rozsévalo štěstí do každého srdce.

































bottom of page
https://business.facebook.com/latest/home?nav_ref=bm_home_redirect&business_id=241853290906189&mio=0&asset_id=136924516953360